Categories: Bootcamp

Wilt u ook op bootcamp? Ga langs bij personal sport 4 you

Personal Sport 4 You

Wilt u ook op bootcamp? Ga langs bij personal sport 4 you. Ze bieden goede bootcamp lessen voor een scherpe prijs. Waardoor u snel resultaat zou merken. U kunt bootcampen voor meerdere doelen afvallen, krachttraining en  conditie opbouwen. Dus voor ieder wat wils. Het personeel wat er werkt heeft echt verstand van trainingsoefeningen, spieren, blessures en eetschema’s.

bootcamp

Mijn ervaring met personal sport 4 you

Ik ben erg tevreden ik merkte al snel resultaat en voelde mij al veel fitter in een zeer korte periode. Ik doe het nu nog steeds maar het blijft zwaar waardoor ik steeds betere conditie krijg en meer kracht. Het personeel blijft goed hun best doen om je te helpen. Waardoor je ook goed blijft presteren. Ik zelf ga hier gegarandeerd langer mee door. Ook is het erg fijn dat het buiten sporten is zo haal je altijd een frisse neus. De oefeningen die we doen zijn ook erg leuk omdat het zo variërend is. De ene keer met bankjes in het park de andere keer met tractor banden waardoor het ook een uitdaging blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*