Categories: personal training

Personal training Oosterhout

Personal training Oosterhout

Ik heb een jaar lang erg hard geprobeerd om meer spiermassa op te bouwen door middel van zelfstandig sporten in een sportschool. Na een jaar zag ik echter nog maar erg weinig resultaat. Ik zocht dus naar meer informatie over personal training Oosterhout.

Website

Op de website vond ik meer informatie over wat een personal trainer voor mij zou kunnen betekenen. Ik kwam op de website ook een foto tegen van een jongen die erg veel resultaat had geboekt met behulp van zijn personal trainer. Op de website werd ook informatie gegeven over wat een personal trainer precies inhoud. Samen met je personal trainer zal je tijdens korte work outs zeer explosief fitnessen.

Intake

Tijdens mijn intake hebben we het uitgebreid gehad over mijn probleem dat het mij zelfstandig niet lukt om spiermassa op te bouwen. We hebben het ook uitgebreid gehad over mijn voeding en met behulp van mijn personal trainer hadden we een voedingsschema opgesteld waar ik snel en op een gezonde manier resultaat zal moeten boeken. Ik ben nu een half jaar aan het sporten met mijn personal trainer en ik zie al erg veel resultaat. Ik ben dus erg blij dat ik ervoor gekozen heb om te trainen bij Hit personal training.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*