Categories: Sport

Op zoek naar nlp Rotterdam

nlp Rotterdam

Ik woog altijd al een aantal kilo teveel en het lukte mij maar niet om zelfstandig af te vallen. Daarom besloot ik ook om op het internet op zoek te gaan naar nlp Rotterdam om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden.

nlp Rotterdam

Veel zoekresultaten op het internet 

Toen ik op het internet op zoek ging naar nlp Rotterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Niels fitclass. De website van dit bedrijf is zeer goed en super overzichtelijk. op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staan ook een aantal verhalen van voorgaande klanten die met behulp van een personal trainer erg veel resultaat hebben geboekt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek

nielsfitclass

Erg vriendelijk en goed geholpen 

Toen ik contact met het bedrijf opnamen werd ik erg vriendelijk en goed geholpen door Niels. Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek werd mij alles uitgebreid uitgelegd op het gebied van voeding en over wat hij voor mij zou kunnen betekenen. De informatie sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om te beginnen met trainen bij Niels fitclass. In een aantal weken ben ik al erg veel kilo’s kwijtgeraakt. Daarom ben ik ook super tevreden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*