Categories: personal training

Fysiotherapie Amsterdam Zuid

Samen met mijn vriendin ben ik een aantal dagen geleden verhuisd naar onze nieuwe woning in Amsterdam. De woning die wij samen hadden gekocht was echter wel toe aan een renovatie. We wilde onder andere de badkamer en de keuken renoveren omdat deze in een erg verouderde en slechte staat verkeerde. Ook wilde ik voor de zomer graag een paar kilo afvallen dit was mij echter niet zelfstandig gelukt met het sporten in een sportschool. Ik had zelfs tijdens het sporten namelijk een blessure opgelopen omdat ik de oefeningen niet goed uitvoerde. ik besloot om op zoek te gaan naar fysiotherapie Amsterdam Zuid.

fysiotherapie Amsterdam Zuid

Erg goede website

Toen ik op het internet op zoek ging naar fysiotherapie Amsterdam Zuid kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Physicum. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. De personal trainers hebben allemaal ervaring op het gebied van fysiotherapie waardoor de kans op blessures aanzienlijk afneemt. Ook staat er op de website dat het ze ervoor garant staan dat je binnen 3 maanden aantoonbaar fitter en energieker bent. Dit sprak mij natuurlijk allemaal super erg aan waardoor ik contact top had genomen met Physicum. Tijdens het intakegesprek hebben we het gehad over mijn levenspatroon en over de blessure die ik had opgelopen. Ik sport nu een aantal maanden bij Physicum en ik ben 6 kilo afgevallen. Daarom ben ik zelf natuurlijk ook super tevreden.20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*